Sharjah Airport's ground handler goes live with Cargo Flash

02 November 2017
Sharjah Aviation Services (SAS) went live with a new- generation cargo management system that aims to provide real time shipment information and dramatically improve cargo operations at the UAE airport.
‘Cargo Flash nGen CMS’ from Cargo Flash Infotech covers business areas including complete Landside operations for Export and Import, Warehouse Management, ULD management, Roster management, Workflow management, EDI management, all landside, warehouse and airside charges, SLA and contract management. As well as supporting management and operations teams in running daily operations.
Source: Cargo Flash

مقدم الخدمات الأرضية في مطار الشارقة يبدأ بالعمل بنظام فلاش الشحن

02 نوفمبر 2017
بدأت شركة الشارقة لخدمات الطيران بإعتماد نظام فلاش للشحن وهو نظام جديد لإدارة الشحن يهدف إلى توفير معلومات الشحن في الوقت الحقيقي وتحسين عمليات الشحن بشكل كبير في مطار الشارقة.
يغطي نظام فلاش الجديد للشحن كامل العمليات الأرضية للتصدير والاستيراد، وإدارة المستودعات، وإدارة وحدات تحميل الأجهزة، وإدارة القوائم، وإدارة سير العمل، وإدارة التبادل الالكتروني للبيانات. كما يوفر إدارة الخدمات الأرضية والمستودعات ورسوم الشحن الجوي إضافة إلى إدارة العقود وإتفاقيات مستوى الخدمات. و يؤمن النظام الدعم لفرق الإدارة والعمليات في ما يتعلق بالعمليات اليومية داخل المطار.
المصدر: فلاش للشحن
*معرب