Royal Jordanian and Bank of Palestine launch co-branded 'My Miles' MasterCard

02 September 2016
Bank of Palestine sealed an agreement with Royal Jordanian to launch a co-branded MasterCard called “My Miles”.
The signing ceremony took place at the head office of the bank in Ramallah. Present were Chairman and CEO of the Bank of Palestine Mr. Hashem Shawwa, Royal Jordanian’s Chief Commercial Officer Mr. Server Aydin, Vice President and Regional Manager, Levant, MasterCard Basel El Tell, a number of executives from Royal Jordanian and the Bank of Palestine and journalists.
The agreement grants MasterCard holders miles for purchases made through the “My Miles” card whereby they will earn one Royal Plus mile against each dollar spent using the card locally or abroad and whether the purchase is performed in the market or online.
Source: Travel Daily News

إتفاقية بين الملكية الأردنية وبنك فلسطين لإصدار بطاقة ماستر كارد "أميالي" بالعلامة التجارية المشتركة

02 سبتمبر 2016
وقعت بين الملكية الأردنية وبنك فلسطين اتفاقية يطلق الجانبان بموجبها بطاقة "ماستر كارد" بالعلامة التجارية المشتركة تحت عنوان "أميالي".
وجرى توقيع الاتفاقية في المركز الرئيسي للإدارة العامة لبنك فلسطين في مدينة رام الله، بحضور رئيس مجلس الإدارة والمدير العام لبنك فلسطين السيد هاشم الشوا ورئيس القطاع التجاري في الملكية الأردنية السيد سيرفر آيدن ومدير شركة "ماستر كارد" في منطقة المشرق العربي السيد باسل التل، وعدد من أعضاء مجلس الإدارة، والإدارة التنفيذية ومسؤولين من كلا الطرفين، بالإضافة الى ممثلي وسائل الصحافة والاعلام.
وبموجب الاتفاقية، سيتمكن حاملو بطاقة "ماستر كارد" "أميالي" من الحصول على أميال من خلال برنامج المسافر الدائم "Royal Plus" التابع للملكية الأردنية عند استخدام بطاقة "أميالي"، وذلك بالحصول على أميال مقابل استخدام البطاقة في عمليات الشراء من المتاجر أو عبر الانترنت محلياً أو دولياً.
المصدر: الملكية الأردنية