RotanaJet to begin flights to Colombo and Mattala

07 April 2014
Beginning 9 April 2014, RotanaJet will fly to Colombo and Mattala in Sri Lanka. The airline will operate three flights per week from Al Bateen Airport in Abu Dhabi to Colombo and Mattala, using an Airbus A319 aircraft in Business and Economy Class. Rotana Jet will increase the frequencies to six flights soon.

The airline currently operates flights to Bahrain, Muscat and Salalah in addition to the flights to Sir Bani Yas Island, Fujairah, Delma and Dubai.

RotanaJet has entered an interline relationship with Sri Lankan airlines. Rotana Jet passengers will have immediate connections to and from South Indian destinations like Chennai, Trichy, Trivandrum, Cochin via Colombo.

Source: Arabian Gazette

روتانا جت تبدأ خدماتها إلى كولومبو وماتالا

07 أبريل 2014
أعلـنت روتانا جت عن خدماتها الجديدة إلى كل من كولومبو وماتالا في سريلانكا اعتباراً من 9 أبريل 2014. وستشغل روتانا ثلاث رحلات أسبوعياً من مطار البطين إلى العاصمة السريلانكية وكذلك إلى ماتالا. وستشغل روتانا على هذه الرحلات إلى كولومبو وماتالا طائرات الشركة من طراز ايرباص 319 بدرجة رجال الأعمال والدرجة السياحية. وتعتزم الشركة زيادة عدد رحلاتها قريباً لتصبح ستة رحلات أسبوعياً.
والجدير بالذكر أن روتانا تُشغل حالياً رحلات إلى كلٍ من البحرين ومسقط وصلالة بالإضافة إلى جزيرة صير بني ياس، ودبي والفجيرة ودلما.
هـذا وبناء على الاتفاقية التي وقعتها شركة روتانا مع الخطوط السريلانكية سيتمكن مسافري روتانا المتابعين سفرهم من اللحاق بالرحلات التي تربطهم بوجهاتهم الأخرى في جنوب الهند مثل تشناي، تريفندرام وكوتشين وذلك عبر كولومبو.
المصدر: روتانا جت