Gulf Air to deploy new Boeing Dreamliners on London, Casablanca routes

18 May 2018

Gulf Air’s first Boeing 787-9 Dreamliner, which was delivered to Bahrain  on May 11th , will be operated on regional routes, before it’s deployed on the London Heathrow route on June 15.

The wide-body aircraft, the first of Gulf Air’s incoming fleet of 39 new Boeing and Airbus aircraft, has 282 seats in a two-class configuration, with 26 Falcon Gold Class seats and 256 Economy Class seats – over 30 percent more than its previous wide body offering.

Gulf Air will take delivery of four more Boeing 787-9 Dreamliners and two Airbus A320neo aircraft by the end of this year.

In addition to the London route, Gulf will operate the Dreamliner on the Casablanca, Morocco service.

Source: Arabian Business

شركة طيران الخليج ستقوم باستخدام طائرات بوينغ دريملاينر جديدة على خطوط لندن و الدار البيضاء

18 مايو 2018

ستشغل شركة طيران الخليج أول طائرة من طراز بوينغ 787-9 دريملاينر، والتي تم تسليمها في البحرين يوم 11 مايو ، على الطرق الإقليمية  قبل أن يتم استخدامها على خطّ لندن-هيثرو في 15 يونيو.

هذه الطائرة ذات الجسم العريض هي الأولى التي تستلمها شركة الطيران ضمن طلبية لـ39 طائرة جديدة من طراز بوينغ وإيرباص. وتم توزيع المقاعد على الطائرة على درجتين للسفر  بعدد 256 مقعدًا في الدرجة السياحية، و26 مقعدًا في درجة فالكون جولد كلاس و 256 مقعدًا بالدرجة السياحية وذلك أكثر ب30 في المائة مقارنة بعدد المقاعد المعروضة في طائرات الشركة ذات الجسم العريض.

وستستلم شركة طيران الخليج أربع طائرات بوينغ 787-9 دريملاينر وطائرتين من طراز إيرباص A320neo بحلول نهاية هذا العام.

بالإضافة إلى خط لندن ، ستقوم الشركة بتشغيل طائرة الدريملاينر إلى الدار البيضاء في المغرب.

المصدر: Arabian Business

*معرّب