flynas takes delivery of its first Airbus A320neo aircraft

16 November 2018

flynas took delivery of its first Airbus A320neo Aircraft.A ceremony was held in the Private Aviation Lounge at King Khalid International Airport, Riyadh, in the presence of HE Mr. Abdul Hakim Al Tamimi, Chairman of the Civil Aviation Authority, Mr. Ayed Al-Jeaid, Chairman of the Board of Directors of flynas, along with a number of executive directors, influencers and media professionals.

It’s worth mentioning that flynas has signed an agreement with Airbus to purchase 120 A320neo aircraft with a total value of SR 32 billion, where it was agreed to purchase 80 aircraft before 2026.

Source: flynas

طيران ناس يتسلم أولى طائراته من طراز إرباص ‏ A320neo

16 نوفمبر 2018

استلم طيران ناس أولى طائراته الجديدة من طراز إرباص A320neo‏.أقيم حفل استقبال في صالة الطيران الخاص بمطار الملك خالد الدولي بالرياض، بحضور كريم من معالي الأستاذ عبدالحكيم التميمي رئيس هيئة الطيران المدني، ورئيس مجلس ادارة طيران ناس الاستاذ عايض الجعيد إلى جانب عدد من المدراء التنفيذيين وجمع من الإعلاميين والمؤثرين.‏