Etihad Airways unveils new ‘Sustainability50’ Airbus A350

05 April 2022

On 31 March, Etihad Airways unveiled its new Airbus A350-1000, registration A6-XWB, on a special inaugural commercial flight from Abu Dhabi to Paris. The aircraft is the first A350 to be operated by a UAE airline, and the first of five A350s set to join Etihad’s fleet over the coming months.

The first flight departed Abu Dhabi for Paris Charles de Gaulle with a delegation including diplomatic dignitaries, Etihad and Airbus representatives, media, trade partners and other VIPs.

To know more about the ‘Sustainability50’ Airbus A350, click here.

Source: Etihad Airways

الاتحاد للطيران تكشف طائرتها الجديدة "استدامة 50" من طراز إرباص 350

05 أبريل 2022

في 31 مارس، كشفت الاتحاد للطيران عن طائرتها الجديدة من طراز إرباص 1000-350، المسجلة تحت الرمز A6-XWB، بإطلاق رحلة تجارية افتتاحية خاصة من أبوظبي إلى باريس. وهي أول طائرة من طراز A350 يتم تشغيلها عبر شركة طيران إماراتية، والأولى من بين خمس طائرات أخرى من ذات الطراز ستنضم لأسطول الاتحاد للطيران خلال الأشهر القادمة.

وغادرت الرحلة الأولى من أبوظبي إلى مطار تشارل ديغول في باريس حاملة على متنها وفدًا مؤلفًا من ممثلين عن الاتحاد للطيران وإرباص، وعددًا من الدبلوماسيين والإعلاميين وغيرهم من كبار الشخصيات والشركاء التجاريين.

لمعرفة المزيد عن "الاستدامة 50" من طراز إرباص 350 ، اضغط هنا.

المصدر: الإتحاد للطيران