Emirates to resume its A380 service to Toronto

09 August 2020

Emirates A380 will begin serving travellers on flights to Toronto starting 16 August 2020. The airline has so far resumed A380 operations to Amsterdam, Cairo, Paris, London Heathrow and Guangzhou (8 August 2020) – taking its A380 network to six cities. The Emirates A380 experience remains a favorite amongst travellers for its spacious and comfortable cabins and the airline will continue to gradually expand its deployment in line with market demand and operational approvals.

Customers can fly the Emirates A380 from Dubai to Toronto five times a week. Flights can be booked on emirates.com or via travel agents.

Source: Emirates

طيران الإمارات تعيد تشغيل A380 إلى تورونتو

09 أغسطس 2020

أعلنت طيران الإمارات أنها سوف تعيد تشغيل طائرتها A380 لخدمة رحلاتها إلى تورونتو اعتباراً من 16 أغسطس 2020. واستأنفت طيران الإمارات حتى الآن تشغيل العملاقة إلى كل من القاهرة وأمستردام وباريس ولندن هيثرو، وسوف تشغلها إلى جوانزو اعتباراً من 8 أغسطس 2020، ليصل عدد الوجهات التي تخدمها الطائرة ذات الطابقين إلى 6 مدن. ولا تزال تجربة طائرة الإمارات A380 مفضلة لدى المسافرين نظراً لتميز منتجاتها ورحابة قمراتها. وسوف تواصل الناقلة تدريجياً توسيع استخدام هذه الطائرة بما يتماشى مع نمو الطلب والموافقات التشغيلية.

وسوف يتوفر أمام العملاء إمكانية السفر بطائرة الإمارات A380 على خط دبي- تورنتو خمس مرات في الأسبوع. ويمكن حجز الرحلات على emirates.com أو عن طريق وكلاء السفر.

المصدر: طيران الامارات