Air Arabia starts flights to Kuala Lumpur International Airport

10 July 2019

Air Arabia inaugurated its direct flights between Kuala Lumpur and Sharjah. The seven-hour flight between the two cities is the first direct flight by a low-cost carrier connecting Malaysia with the UAE and GCC.

The inaugural flight landed at KL International Airport and was received by an official delegation including YB Datuk Mohammadin bin Ketapi, Minister of Tourism, Arts & Culture Malaysia, YM Raja Azmi Raja Nazuddin, Group Chief Executive Officer Malaysia Airports, Mr. Adel Al Ali, Air Arabia Group Chief Executive Officer, senior management of Malaysia Airports, Air Arabia, UAE Embassy & Tourism Malaysia in addition to media. The welcoming function was then followed by a press conference held upon arrival in KLIA.

The seven-hour flight operates daily. Air Arabia currently operates flights to more than 170 routes across the globe from four hubs located in the Middle East and North Africa.

Source: Air Arabia

العربية للطيران تبدأ بتسيير رحلاتها المباشرة إلى مطار كوالالمبور الدولي

10 يوليو 2019

دشّنت العربية للطيران رحلتها الافتتاحية المباشرة بين الشارقة وكوالالمبور، لتكون بذلك أول رحلة مباشرة تسيّرها ناقلة اقتصادية بين ماليزيا والإمارات العربية المتحدة ودول مجلس التعاون الخليجي.

وحطّت الطائرة في رحلتها الافتتاحية إلى ماليزيا والتي تستغرق سبع ساعات في مطار كوالالمبور الدولي وكان في استقبالها وفد رسمي تضمن داتوك محمدين بن كتابي، وزير السياحة والفنون والثقافة الماليزي؛ رجا عزمي رجا ناز الدين، الرئيس التنفيذي لمجموعة مطارات ماليزيا؛ وعادل العلي، الرئيس التنفيذي لمجموعة "العربية للطيران"؛ ومجموعة من أعضاء الإدارة العليا في مطارات ماليزيا و"العربية للطيران" وسفارة دولة الإمارات العربية المتحدة في ماليزيا وممثلين عن هيئة الترويج السياحي في ماليزيا ووسائل الإعلام. وتلا حفل الاستقبال مؤتمر صحفي عقد في مطار كوالالمبور الدولي.

تستغرق الرحلة سبع ساعات وتنطلق يومياً. وتسيّر "العربية للطيران" رحلاتها حالياً إلى أكثر من 170 وجهة عالمية انطلاقاً من 4 مراكز عمليات رئيسية للشركة متوزعة في منطقة الشرق الأوسط وشمال أفريقيا.

المصدر: العربية للطيران