Air Arabia receives the second A321neo LR

31 July 2019

Air Arabia received its second Airbus -A321neo Long Range. The aircraft flew nonstop from Hamburg, Germany to Sharjah International Airport.
The addition of the second A321neo LR will enable Air Arabia to expand to new medium-haul markets in addition to strengthening its existing routes.

The A321 neo LR accommodates 215 passengers and is equipped with Air Arabia’s complimentary in-flight entertainment system 'SkyTime' that allows passengers to live stream digital content on smartphones, tablets and laptops.

Air Arabia is the first Middle Eastern airline to operate the A321neo LR and this delivery is the second of six aircraft that will join the airline’s fleet of 53 Airbus A320 aircraft, serving more than 170 routes across the globe from its four hubs including Sharjah and Ras Al Khaimah in the UAE, Morocco and Egypt.

Source: Air Arabia

العربية للطيران تتسلم ثاني طائراتها من طراز إرباص A321neo LR

31 يوليو 2019

تسلمت العربية للطيران ثاني طائراتها من طراز إرباص A321 نيو ذات المدى الطويل، وحلقت الطائرة الجديدة دون توقف من هامبورغ في ألمانيا إلى مطار الشارقة الدولي.
ويأتي انضمام طائرة إرباص A321 نيو ذات المدى الطويل  الثانية إلى أسطول العربية للطيران ليتيح للشركة إضافة المزيد من الرحلات المتوسطة المدى إلى شبكة وجهاتها المتنامية وبالإضافة إلى تعزيز قدرتها الاستيعابية في العديد من الوجهات.

وتستوعب مقصورة الطائرة الجديدة 215 مسافراً وتأتي مزودة بنظام سكاي تايم الترفيهي على متن الطائرة الخاص بالعربية للطيران والذي يتيح لمسافري الشركة مشاهدة المحتوى الرقمي المباشر على هواتفهم الذكية وأجهزتهم اللوحية وأجهزة الحاسب المحمولة.

وتعتبر العربية للطيران أول ناقلة في منطقة الشرق الأوسط تضم ضمن أسطولها طائرة A321neo LR، والطائرة الجديدة هي الثانية بين 6 طائرات من الطراز ذاته ستتم إضافتها إلى أسطول الشركة والذي يضم حالياً 53 طائرة حديثة من طراز إرباص A320، تخدم أكثر من 170 وجهة عالمية انطلاقاً من مراكز عمليات الشركة الأربعة في  الشارقة ورأس الخيمة في دولة الإمارات والمغرب ومصر.

المصدر: العربية للطيران