Royal Jordanian signs two contracts at Dubai MRO 2013

24 January 2013
Royal Jordanian and Liebherr-Aerospace sealed a deal on January 22, whereby Liebherr is to provide repair and overhaul services for landing gears of RJ’s 3 Embraer 175s and 5 Embraer 195s, as of the date of signing the agreement.

RJ President/CEO Mr. Amer Hadidi signed the agreement with Executive VP, Customer Support & Services of Liebherr-Aerospace & Transportation SAS Mr. Charles Thoyer-Rozat at the Dubai MRO 2013, convened at the Conference & Exhibition Dubai World Trade Centre, UAE, on January 22 and 23 this year.

According to the five-year agreement, the overhaul program will be carried out at Liebherr-Aerospace Lindenberg GmbH facilities in Germany, granting Royal Jordanian accessibility to Liebherr stores for items and stocks needed for maintenance.

Moreover, Royal Jordanian selected Messier-Bugatti-Dowty (Safran) to provide wheels and electric brakes for its Boeing 787 Dreamliner fleet, that are scheduled to start joining the fleet in August 2014. RJ President/CEO Mr. Amer Hadidi and Chairman and CEO of Messier-Bugatti-Dowty Mr. Alain Sauret signed the agreement at the Dubai MRO 2013.

Source: Royal Jordanian

الملكية الأردنية توقع على اتفاقيتين خلال مؤتمر ومعرض صيانة الطائرات "MRO" في دبي

24 يناير 2013
وقعت شركة الخطـــوط الجويـــة الملكية الأردنية وشركــة Liebherr-Aerospace الألمانية المتخصصة بصيانة الطائرات إتفاقية في 22 يناير والتي بموجبها ستقوم الأخيرة بتنفيذ أعمـــــال الصيانة لـــذراع الهبوط  في طائرات الإمبرير العاملة ضمن أسطول الملكية الأردنية على الخطوط قصيرة المدى.

وقد وقع الإتفاقية على هامش مؤتمر ومعرض صيانة الطائرات (MRO) الذي عقد في دبي في 22 و23  يناير المدير العام / الرئيس التنفيذي للملكية الأردنية المهندس عامر الحديدي وعن شركة ليبر نائب المدير العام لعلاقات وخدمات العملاء السيد تشارلز روزات.

وتتضمن الإتفاقية التي مدتها خمس سنوات قيام شركة ليبربتنفيذ برنامج الصيانة وعمليات الأوفرهول لذراع الهبوط في ثماني طائرات من طراز إمبرير 175 و195 وذلك في هنغارات  شركة ليبر في مدينة ليندنبرغ بألمانيا بالإضافة إلى تزويد الملكية الأردنية بالمعدات وقطع الغيـار اللازمة لعمليات الصيانة من مستودعات شركة ليبر.

مــن جهــة ثانيــة وقــع المـهندس الحديدي علــى هامــش المؤتمــر إتفاقية مــع شركة "Messier-Bugatti-Dowty" التابعة لـ"Safran" التي اختارتها الملكية الأردنية لتزويدها بأنظمة الكوابح الكهربائية والإطارات التي سيتم تركيبها على طائرات بوينغ 787 دريم لاينر التي ستبدأ الملكية الأردنية بإدخالها إلى أسطولها بدءً من شهر أغسطس من عام 2014.

المصدر: الملكية الأردنية