Etihad Airways launches maiden flight to Sana'a

02 September 2013
Etihad Airways launched on 2 September its inaugural flight from Abu Dhabi to Sana'a, Yemen's political and commercial capital.

Sana'a is Etihad Airways' latest destination on the Arabian Peninsula, joining Bahrain, Dammam, Doha, Jeddah, Kuwait, Muscat and Riyadh. The airline now serves the Yemeni capital four times a week from Abu Dhabi with an Airbus A320 aircraft equipped with 16 Pearl Business Class seats and 120 seats in Coral Economy Class.

Source: Etihad Airways

الاتحاد للطيران تُطلق أولى رحلاتها إلى العاصمة اليمنية صنعاء

02 سبتمبر 2013
أعلنت الاتحاد للطيران في 2 سبتمبر عن إطلاق رحلتها الأولى لوجهتها الجديدة من أبوظبي إلى مدينة صنعاء، العاصمة السياسية والتجارية للجمهورية اليمنية.
وتعد صنعاء أحدث الوجهات التي تضيفها الاتحاد للطيران إلى شبكة وجهاتها لشبه الجزيرة العربية، والتي تضم إلى جانب ذلك كلاً من البحرين، والدمام، والدوحة، وجدة، والكويت، ومسقط، والرياض. وتسيّر الشركة في الوقت الراهن رحلاتها إلى العاصمة اليمنية بمعدل أربع رحلات أسبوعياً من أبوظبي عبر طائرتها من طراز ايرباص 320 التي تضم 16 مقعداً في درجة لؤلؤ رجال الأعمال و120 مقعداً في درجة المرجان السياحية.
المصدر: الاتحاد للطيران